シンガポール・シーフード・リパブリック 銀座

オープンキッチンを抜けると、そこは開放的なダイニング。
銀座の街並や東京タワーを眺めながら、優雅なひとときをお過ごしいただけます。 ランチタイムは気軽なブッフェで、オーセンティックな料理や 目の前で仕上げるラクサヌードルをお楽しみください。
Off from the open kitchen area is an open dining area. While overlooking the Ginza district and Tokyo Tower, you can enjoy an elegant dining experience. For lunch, enjoy a light buffet with authentic food and Malaysian laksa noodles made before your eyes.
tate_blue
GoToトラベルキャンペーンご利用いただけます 詳しくは店舗までお問い合わせください
 LUNCH BUFFET
ランチブッフェ  

ブッフェ 平日11:00~14:00 土日祝11:00〜15:00 平日は時間無制限、土日祝は90分間の時間制 大人 2,480円(税込)/ ジュニア(4~12歳) 1,280円(税込)

銀座店のおすすめはランチタイムです。アジアの香りで満たされた店内で、チキンライスをはじめとしたシンガポールの多彩な料理が並びます。お客様の目の前で仕上げる熱々のラクサヌードルも人気です。パティシエが腕を振るった彩り豊かなデザートもご用意しています。

※写真はイメージです。
※仕入れ状況などにより実際とは異なる場合がございますのでご了承ください。

LUNCH BUFFET  

Buffet hours: Weekday11:00am – 2:00pm / Sat. Sun. Hol. 11:00am – 3:00pm (for one and half an hours) Adults: 2,480 yen (tax included) / Kids (ages 4 -12) :1,280 yen (tax included)

The lunch buffet at the Ginza location is highly recommended. The scent of Asia fills the air, starting with chicken rice, lined up with many other Singapore dishes. The Malaysian laksa noodles made right before your eyes are quite a hit. The pastry chef also makes a colorful variety of desserts.

*Pictures are used for illustration only Please note that some items may not be offered due to a lack of availability.

 DINNER COURSE
チリクラブコース お一人様 4800円
2021/9/〜11/30 *このコースは当日注文可能です

チリクラブをメインとしたデザート込み全7品の充実コース

■カツオのローフィッシュサラダ
 ガーリックシーズニングソース
■アヤムゴレン ~マレーシアンスパイスチキン~
■ソルトエッグプラウン
■季節野菜の強火炒め
■名物チリクラブ&揚げパン
■ブラックペッパーフライドヌードル
■ザクロのソルベ 杏仁スープ

*料理は大皿でのご提供となります

リパブリックコース お一人様 6800円
2021/9/〜11/30 *このコースは当日注文可能です

2種類のマッドクラブ料理を味わう贅沢なシーフード堪能コース

■海老とホタテのタルタル プラナカン風
■広東白菜の強火炒め 干し貝柱ソース
■スモークダックのグリル サテーソース
■ブラックペッパークラブ
■名物チリクラブ&揚げパン
■牡蠣のおこわ 蓮の葉包み蒸し
■メレンゲのジェラート イチジクの赤ワインコンポート

*メイン料理は大皿でのご提供となります

秋の特選コース お一人様 8800円
2021/9/〜11/30 (ご予約のみ 前日15時まで)

旬の厳選食材で彩る季節の特選コース

■伊勢海老の冷菜 シュリンプソース
■ポークリブと薬菜の蒸しスープ
■ヤイトハタと秋野菜のXO醤炒め
■和牛のスパイス煮込み ~ビーフレンダン~
■名物チリクラブ&揚げパン
■ローストチキンライス
■ラフランスのソルベ 和梨のマリネ

*料理はすべて個別盛りでのご提供となります

NEW  
Xmas Course クリスマスコース お一人様 8000円
2021/12/1〜25 (ご予約のみ 前日15時まで)

2021年Xmasを華やかに彩るシンガポールコース全5品
特別な日に大切な人と、シンガポール・シーフード・リパブリックが送るクリスマスだけの限定コースをご堪能ください

■ボタン海老とホタテの紹興酒漬け
■フカヒレ入り山海珍味の蒸しスープ
■フレンチラムラックのスパイスグリル
■タラバ蟹のシンガポールチリクラブ クリスピーヌードル添え
■ストロベリーミルクパルフェ スノーシャワースタイル

*料理はすべて個別盛りでのご提供となります

NEW  
チリクラブコース お一人様 4800円
2021/12/1〜2022/2/28 *このコースは当日注文可能です

チリクラブをメインとしたデザート込み全7品の充実コース

■カンパチのローフィッシュサラダ
■シンガポールペーパーチキン
■サンバルプラウン
■季節野菜の強火炒め
■名物チリクラブ&揚げパン
■ミーゴレン
■苺のティラミス

*料理は大皿でのご提供となります
*2021年12月24日・25日・2022年1月2日~10日は休止となります

NEW  
リパブリックコース お一人様 6800円
2021/12/1〜2022/2/28 *このコースは当日注文可能です

2種のマッドクラブ料理を味わう高級海鮮堪能コース

■リパブリックシーフードプレート
■黒キャベツの強火炒め XO醬ソース
■ヤイトハタのガーリックスチーム
■ブラックビーンズクラブ
■名物チリクラブ&揚げパン
■シンガポールチキンライス
■オランジュとバニラのショコラショー仕立て

*メイン料理は大皿でのご提供となります
*2021年12月24日・25日・2022年1月2日~10日は休止となります

チリクラブ
シンガポールを代表するローカル料理であり、シンガポール政府も一押しの名物料理です。東南アジアから活きたまま空輸される希少なマッドクラブを使い、オーダーがきてから調理しています。チリ、トマト、溶き卵をブレンドしたソースは、シンガポール
で配合したスパイスを使用。日本にいながらにして本場の味がお楽しみいただけます。
旨みのつまったカニの身はもちろん、カニの風味が溶け込んだソースを揚げパンや炒飯につけて、マッドクラブならではの味わいを余すところなくご堪能ください。
CHILI CRAB
A hallmark dish of Singapore that is also highly promoted by the Singapore national government. Using mud crabs that are flown from southeast Asia while still alive, they are prepared only after a customer places an order. The sauce is made by mixing tomatoes, chili peppers and beaten eggs along with a collection of Singapore spices. You can even enjoy this original flavor here in Japan. The delicious crab meat will of course add flavor to the sauce for bread sticks and mixed with fried rice. Fee free to eat mud crab till your heart’s content.
シリアルバタープラウン
生食用の新鮮なマダガスルージュプレミアムを使用し、豪快に殻ごと香ばしく揚げ、独自にブレンドしたシリアルをあしらって仕上げた至極の一品です。
SERIAL BUTTER PRAWN
Fresh Madagas Rouge Premium Shrimp (black tiger shrimp), commonly eaten raw are used, seasoned and fried, then treated with a mixed blend of cereal to make a most pleasurable dish.
カヤジャムシュー
カヤジャムとは、ココナッツとパンダンリーフを合わせたシンガポールのジャムです。シンガポールでは、炭火で焼いたトーストにカヤジャムを挟んだ「カヤトースト」が親しまれています。カヤトーストと一緒に温泉卵を味わうのが、現地のスタイルです。シンガポール・シーフード・リパブリック品川店では、カヤジャムとクリームを合わせたオリジナルシュークリームをご用意しました。現地と同様に、温泉卵のソースと合わせてお楽しみください。
ORIGINAL COCONUTS JAM CHOU “KAYA JAM CHOU”
Kaya jam is a native Singapore jam made with coconut and pandanus (screw pine tree). In Singapore it is often put between pieces of bread toasted over charcoal, called “Kaya toast.” Kaya toast and a soft boiled egg is what the locals relish. At Singapore Seafood Republic’s Shinagawa restaurant, we prepare our own original cream and kaya jam cream puff.Just like the locals, you can enjoy a soft boiled egg with a special sauce.
メインダイニング
壁にはダイナミックな龍の一筆描きが。吹き抜けの開放感が心地よいエリアです。
THE MAIN DINING ROOM
On the wall is a single stroke drawing of a dynamic dragon and the expanded open air atmosphere creates a comfortable space.
個室
個室は5つ。連結して30席までご用意できます。
PRIVATE ROOMS
There are 5 private rooms. With all rooms connected there is capacity for 30 people.
シンガポール・シーフード・リパブリック銀座
〒104-0061
東京都中央区銀座2-2-14 マロニエゲート銀座1 11F
Ginza Chuo-ku, Tokyo 2-2-14 Maronier Gate Ginza 1 11F
Tel 03-5524-7615
ssrg@restaurant-mrs.com
■営業時間: 【Lunch(平日)】 11:00~14:00 【Lunch(土日祝)】 11:00~15:00 【Dinner】 17:00~23:00(L.O.22:00)
■定休日: 無休(ビル休館日を除く)
■席数: ダイニング110席
■個室: 5室 最大30席
■ベビーチェアあり ■提携の有料駐車場あり
デリバリーサービス
 
PAGE TOP