logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US

RESERVATION

シンガポール・シーフード・リパブリック銀座

オープンキッチンを抜けると、そこは開放的なダイニング。
銀座の街並や東京タワーを眺めながら、優雅なひとときをお過ごしいただけます。
ランチタイムは気軽なブッフェで、オーセンティックな料理や
目の前で仕上げるラクサヌードルをお楽しみください。

Off from the open kitchen area is an open dining area.
While overlooking the Ginza district and Tokyo Tower, you can enjoy an elegant dining experience.
For lunch, enjoy a light buffet with authentic food
and Malaysian laksa noodles made before your eyes.

ランチブッフェ

ランチブッフェ

ブッフェ 11:00~14:30(最終のご案内)
ブッフェクローズ 14:45
大人 1,750円(税込)
ジュニア(4~12歳) 1,000円(税込) 

銀座店のおすすめはランチタイムです。アジアの香りで満たされた店内で、チキンライスをはじめとしたシンガポールの多彩な料理が並びます。お客様の目の前で仕上げる熱々のラクサヌードルも人気です。パティシエが腕を振るった彩り豊かなデザートもご用意しています。

平日の11:00~11:30の間の入店に限り
ランチブッフェのご予約を受付いたします。
お気軽にお電話ください。

※写真はイメージです。
仕入れ状況などにより実際とは異なる場合がございますのでご了承ください。

Lunch Buffet

Buffet hours: 11:00am - 2:30pm (service ends)
Buffet closes at 2:45pm
Adults: 1,750 yen (tax included)
Kids (ages 4 -12) :1,000 yen (tax included)

The lunch buffet at the Ginza location is highly recommended. The scent of Asia fills the air, starting with chicken rice, lined up with many other Singapore dishes. The Malaysian laksa noodles made right before your eyes are quite a hit. The pastry chef also makes a colorful variety of desserts.

On weekdays, buffet entrance time is limited to 11:00am - 11:30am.
Reservations are accepted for the lunch buffet
Please inquire by phone

*Pictures are used for illustration only
Please note that some items may not be offered due to a lack of availability.

チリクラブコース お一人様4500円<br />
6/1~

チリクラブコース お一人様4500円
6/1~

2時間飲み放題 プラス2000円~】ご予約は前日15時まで承っております
● 魚肉のバナナリーフ包み焼き“オタオタ”
● グリーンリーフサラダ クリスピーチリドレッシング
● 揚げ茄子のサンバルソース
● 季節の青菜の強火炒め
● 名物チリクラブ 揚げパン
● ブラックペッパーフライドヌードル
● ハニーシーココナッツ

リパブリックコース お一人様5800円<br />
6/1~

リパブリックコース お一人様5800円
6/1~

【2時間飲み放題 プラス2000円~】ご予約は前日15時まで承っております
● 季節の前菜三種盛り合わせ
 鮑の冷製
 海老のマヨネーズソース
 螺貝のチリライムソース
● スペアリブと干し貝柱のスープ
● イセエビのチャイニーズワインフランべ
● 石垣島産『灸羽太』と広東白菜の蒸籠蒸し
● 名物チリクラブ 揚げパン
● 腸詰と鶏肉の蒸しご飯
● パッションフルーツのハロハロ

シェフ<特選>コース お一人様8800円<br />
6/1~

シェフ<特選>コース お一人様8800円
6/1~

【2時間飲み放題 プラス2000円~】ご予約は前日15時まで承っております
● 季節の前菜三種盛り合わせ
 鮑の冷製
 海老のマヨネーズソース
 螺貝のチリライムソース
● 黒毛和牛サーロインのブラックペッパー炒め
● 石垣島産『灸羽太』と広東白菜の蒸籠蒸し
● カレークラブ
● 名物チリクラブ 揚げパン
● 腸詰と鶏肉の蒸しご飯
● パッションフルーツのハロハロ

チリクラブ

チリクラブ

シンガポールを代表するローカル料理であり、シンガポール政府も一押しの名物料理です。東南アジアから空輸される希少な活きたマッドクラブを使い、オーダーがきてから調理しています。チリ、トマト、溶き卵をブレンドしたソースは、シンガポール
で配合したスパイスを使用。日本にいながらにして本場の味がお楽しみいただけます。
旨みのつまったカニの身はもちろん、カニの風味が溶け込んだソースを揚げパンや炒飯につけて、マッドクラブならではの味わいを余すところなくご堪能ください。

Chili crab

A hallmark dish of Singapore that is also highly promoted by the Singapore national government. Using mud crabs that are flown from southeast Asia while still alive, they are prepared only after a customer places an order. The sauce is made by mixing tomatoes, chili peppers and beaten eggs along with a collection of Singapore spices. You can even enjoy this original flavor here in Japan. The delicious crab meat will of course add flavor to the sauce for bread sticks and mixed with fried rice. Fee free to eat mud crab till your heart's content.

シリアルバタープラウン

シリアルバタープラウン

生食用の新鮮なマダガスルージュプレミアムを使用し、豪快に殻ごと香ばしく揚げ、独自にブレンドしたシリアルをあしらって仕上げた至極の一品です。

Serial Butter Prawn

Fresh Madagas Rouge Premium Shrimp (black tiger shrimp), commonly eaten raw are used, seasoned and fried, then treated with a mixed blend of cereal to make a most pleasurable dish.

オイスターフライドホッケンミー

オイスターフライドホッケンミー

広島県産の大粒な牡蠣を贅沢に使用。食感の異なる2種類の麺を組み合わせ、特製醤油タレで香り豊かに仕上げました。サンバルソース、ライムをお好みでかけてお召し上がりください。

Fried Oyster Noodle "Hokkien Mee"

Large oysters from Hiroshima Prefecture are used to the hilt. Two different textured noodles are mixed together with a specially made soy sauce to produce a dish with a rich aroma. You can choose to use sambal sauce, lime or whatever you prefer.

  • Dinner

Lunch

メインダイニング

壁にはダイナミックな龍の一筆描きが。吹き抜けの開放感が心地よいエリアです。

The Main Dining Room

On the wall is a single stroke drawing of a dynamic dragon and the expanded open air atmosphere creates a comfortable space.

Lunch

個室

個室は5つ。連結して30席までご用意できます。

Private Rooms

There are 5 private rooms. With all rooms connected there is capacity for 30 people.

シンガポール・シーフード・リパブリック銀座

〒104-0061
東京都中央区銀座2-2-14 マロニエゲート銀座1 11F
Ginza Chuo-ku, Tokyo 2-2-14 Maronier Gate Ginza 1 11F
Tel 03-5524-7615
ssrg@restaurant-mrs.com

営業時間
11:00~23:00
ランチ(平日) 11:00~14:30(L.O.14:30)
ランチ(土・日・祝) 11:00~15:30(L.O.15:30)
ディナー 17:00~23:00(L.O.22:00)
定休日
無休(ビル休館日を除く)

席数
ダイニング110席

個室
5室 最大30席

  • 駐車場
  • ベビーチェア
  • TPOINT
  • Facebook
  • contact
Copyright ©M・R・S, Co.,Ltd. All Rights Reserved.